tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tyynyn halaaja

Oletteko huomanneet, että pullean paksut ihmiset istuvat usein sohvalla tai nojatuolissa tyyny sylissään? Olen havahtunut sen tosiasian äärelle, että minusta on tullut tyynyn halaaja. Kotona tai kylässä, hamuan aina tyynyn syliini, suojaksi ja lämmikkeeksi, peitoksi pullavalle vatsalleni. Siis seurassa, en yksin ollessani.

Empiirisen tutkimukseni mukaan tämä ilmiö on havaittavissa niin tosielämässä kuin fiktiossakin. Ystäväpiiriini kuuluu painonsa kanssa kamppailevia tyynyn halaajia, elokuvia katsellessa törmää samaan ilmiöön ja reality-sarjoissa myös. Ava-kanavan Ruby osallistui naisten läskikerhoon (tai jotain sinnepäin) ja sohvalle oli kerääntynyt joukko pulleita naisia, joista osa, kyllä vain, halaili tyynyä.

Dieettitytön tavoin voisin tehdä listan siitä, mitä aion tehdä sitten, kun olen normaalipainoinen. Yksi tavoite voisi olla se, että istuisin sohvalla rohkeasti omana itsenäni, vatsani koosta riippumatta.

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla :o)

    Munkin painoindeksi oli just yli 30, mutta raskauden ja keskenmenon myötä olen laihtunut 4 kg! Eli jotain hyvääkin... Ei vaan enää tee mieli herkkuja samanlailla kuin ennen. Kumma juttu. Mutta hyvä juttu.

    Tsemppiä sulle, jään seuraamaan sun "projektia", jota siis itsekkin nyt yritän :o)

    VastaaPoista