perjantai 29. heinäkuuta 2011

5. viikko

29.7.
paino       + 800g (yhteensä - 1,2 kg, 23,8 kg jäljellä)
vyötärö    0 cm  (yhteensä -1,5 cm, 10 cm jäljellä)
BMI        31,5 (merkittävä lihavuus)Länsirintamalla ei mitään uutta, plussaa edelleen, noin 800 grammaa. Ruokapäiväkirjan pitäminen on lipsunut ja sen myötä myös syömingit.

Olen ensimmäistä kertaa vähän myöntänyt itselleni, että minun pitänee luopua hetkeksi kaikesta makeasta. En saa sokeririippuvuutta katkeamaan pelkän karkkilakon voimin. Viimeiset pari viikkoa olen ollut ihan lirissä, varsinkin, kun sorruin siihen Fanipala-ansaan ja sen myötä moneen muuhun suklaiseen herkkuun. Nälkä kasvaa syödessä ja yhden palan jälkeen mieli himoitsee jo toista. Rajojen asettaminen itselle syömisen suhteen tuntuu todella haastavalta. Uhmaikäisen kuosissa pitäminen on lasten leikkiä verrattuna herkuista kieltäytymiseen!

Maanantaina aloitan sokerittomamman dieetin. Kieltäydyn hetkeksi kaikesta makeasta, hedelmiä lukuunottamatta. Ja ehkä jätskiä lukuunottamatta...

Ajattelin myös kokeilla joko lounaan tai päivällisen korvaamista pussikeitolla. Jospa sen myötä saisi vähän vauhtia tähän projektiin, joka uhkaa hiipua ennen aikojaan.

1 kommentti:

  1. Ruokapäiväkirja on hyvä tapa nähdä mitä on päivän aikana syöny.. Sekin auttaa omalla tavalla sitten näkemään mitä ei saa syödä.. :) Itse pidän kans ruokapäiväkirjaa ja itse just huomannut että syön todella huonosti.. Ja se mitä tohon sortumiseen tulee, niin kova tahto voittaa! Se on jo edistystä että pystyy kävelee kaupassa karkkihyllyn ohi ajattelematta et haluu sieltä jtn :)

    VastaaPoista