maanantai 6. heinäkuuta 2015

Toisen viikon saldo

Toinen viikko tätä uutta elämää oli vaikea.

Leikkasin helteessä nurmikkoa ja voimani ja energiani olivat tipotiessään. Tuntui, että tuuperrun siihen paikkaan ja maadun ruohosilpun sekaan.  Ajattelin, että ei tällä energiamäärällä voi millään jaksaa ja otin vähän korjausliikettä. Söin vähän enemmän kuin piti.  Lähdin sitten siinä heikossa hapessa ja helteessä Suomen Turkuun, entiseen ihanaan kotikaupunkiini ja vein ystävälle tuliaiseksi mansikkaista Fresitaa, marjathan kuuluvat tähän Cambridgen tasoon kaksi. Mansikka on terveellistä eikä siinä ole juuri kaloreitakaan. Pari lasia vielä valkoviiniä ja tuloksena oli unettava päivähiprakka. Lapseni ei ollut mukana katsomassa miten äiti laihduttaa ja rentoutuu. Kyläpaikassa sen sijaan kummilapseni näkivät kummistaan uuden, rennomman puolen.

Tämän jälkeen ote on vähän lipsunut, eikä kaikkea ole tullut niin tarkasti mittailtua eikä kaloreita laskettua. Helle turvottaa ja sekin aika kuusta on käsillä ja mitä näitä selityksiä nyt on. Oman vaakani mukaan olen tällä viikolla laihtunut huimat 300g. Se oli aamupaino ilman vaatteita. Valmentajan luona kävin myöhään iltapäivällä ja viikon saldo oli +200g (vaatteet päällä ). Valmentaja oli tosi tiukkana ja alkoi siinä laihduttajaa ihan nolottaa. Nyt ei sitten pidä kuulemma pelleillä, kun ei olla päästy vielä alkua pidemmälle. No oikeassahan Valkku oli,

Nyt on tosi kyseessä. Nyt ei enää lipsuta. Seuraava tapaaminen Valkun kanssa on vasta kahden viikon päästä. Ostin kahden viikon patukat kerralla, sillä Valkku jää lomalle. Seuraavat kaksi viikkoa mennään toffee-, karpalo- ja pähkinäpatukoilla. Tästä hurjasta 42 patukan määrästä seurasi se, että oli hankittava jokin kiva astia, jossa näitä patukoita säilyttää. Suuntasin siis paikalliseen unelmakauppaan, josta löytää vaikka ja mitä tarpeetonta. Panostin 23 euron kannelliseen astiaan, joka on oikeasti pieni leipälaatikko. Valkea alaosa on jotakin ekologista matskua ja puinen kansi samoin. Ja sinne mahtuivat kaikki patukat. Ja kunhan olen laihtunut ja oppinut syömään asiallisesti, aion säilyttää leipää siinä laatikossa.

Kerroin pojalleni, että äiti tässä vähän laihduttaa ja syö terveellisiä laihdutuspatukoita. Näki sitten suklaapatukan näköisen ateriankorvikkeeni ja tokaisi: "Äiti, sähän lihot entisestään, kun syöt noita".

Tänään olen ollut mallikelpoinen laihduttaja. Ja kello on jo kuusi illalla. Hyvä hyvä! Positiivista on sekin, että vaikka paino ei ole juuri laskenut viime viikolla, on vyötärön ympärykseni kaventunut viikon aikana 4 cm ja kaikkiaan vyötärö on kaventunut kahden viikon aikana 8,5 cm. Että kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Tuloksia kahden viikon jälkeen:
Paino -4,8kg
Vyötärö - 8,5 cmEi kommentteja:

Lähetä kommentti