perjantai 11. heinäkuuta 2014

Vihdoin!

Kaksi vuotta ja kaksi vuokra-asuntoa se otti, kunnes tärppäsi. Oma koti on vihdoin löytynyt! Olin koukussa jokakotiin, etuoveen ja oikotiehen. Uusien kohteiden varalta tilanne piti tarkistaa vähintään kerran päivässä. Sopia yksityisnäyttöjä, sillä täällä maalla ei yleisiä asuntonäyttöjä juuri harrasteta. Usein sai pettyä, valokuvat lupasivat todellisuutta enemmän ja turhan moni oli "juuri sisustusremontoitu". Liian moni kohde oli päästetty luvattoman huonoon kuntoon. Mutta sitten onnisti. Ja oikeastaan onni potkaisi kahdesti.

Asumme nyt ruukkimiljöössä vanhassa rivitalossa ja yllättäin minulle tarjoutui mahdollisuus ostaa nykyinen kotini. Hetken jo riemuitsin, kunnes paria päivää myöhemmin tuli myyntiiin vanha omakotitalo, samalta alueelta, hintapyyntö sama kuin nykyisessä asunnossakin. Tein tarjouksen omakotitalosta ja se hyväksyttiin. Pian alkaa remontti!

Mutta ensin lomaillaan kotona, mökillä ja Kreikassakin. Ja pohditaan maalisävyjä, tapetteja ja kylpyhuoneremonttia. Suunnitellaan autokatosta. Ja pihasaunaa. Myydään tarpeetonta tavaraa kirpparilla ja siivotaan turhia tavaroita kierrätykseen.

Kaikesta tästä lisää myöhemmin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti