lauantai 12. tammikuuta 2013

Voihan BMI

Ja taas koko Suomi laihduttaa ja niin myös minä! Yli kuukauden olen ollut jo karkkilakossa ja Facebookissa kiertäneen haasteen myötä olen luvannut olla ilman herkkuja reilut 50 päivää, aina tuonne helmikuun loppuun asti.

Karkkia en enää himoitse, mutta suklaan korvikkeena tuli popsittua sellaiseen tahtiin suklaakeksejä iltojen iloksi jotta jotakin oli tehtävä. Herkkuttoman ajanjakson aloitin reilu viikko sitten. Käsittämättömintä tässä touhussa on se, että tämä on ollut vallan helppoa. Entinen jokafiiliksen syöppö ja suklaaholisti, joiksi itseni lasken, päätti vain luopua herkuista.  Nyt se on sitten ei kekseille, ei pullalle ja kakuille, ei sipseille, naksuille ja suikeroille, ei vanukkaille. 

Tänään oli ensimmäinen isomman mittaluokan koitos, kun selvisin synttärikemuista sortumatta edes pikkuruiseen kakkupalaan tai suklaakekseihin. Rehellisesti, ei tehnyt edes mieli. Vaikka näytti ne kyllä herkullisilta.

Reilussa viikossa paino on pudonnut 1,2kg ja vyötäröltä on lähtenyt pari senttiä. Olen myös käynyt pari kertaa kävelylenkillä. Kuntoni on tooodella rapistunut, mutta mikä hyvänolon tunne siitä ulkoilusta tuleekaan.

Kävin myös mittauttamassa kolesterolin, mikä olikin vähän koholla. Se, jos mikä antaa puhtia tähän elämäntaparemonttiin. Tavoitteena on ensin pudottaa viisi kiloa, ja siitä sitten ne kaikki muut turhat 20 kiloa... 


1 kommentti:

  1. Tsemppiä sinne! Itsekin olen nyt taas kunnon dieetillä, ja kaksi kiloa (ne jouluna tulleet...) onkin jo viikossa tippunut. Se ensimmäinen viikko onkin aina se helpoin... Jos en tule nyt raskaaksi, niin tarkoitus olisi yrittää tiputtaa vielä n10 kg.

    VastaaPoista