tiistai 19. kesäkuuta 2012

Ja täällä ollaan taas!


Hip hip hurraa, opinnot ovat ohi! Tiivistahtisen kevään aikana postauksille ei jäänyt aikaa, mutta nyt on kesä ja kärpäset, lomasta puhumattakaan, joten on aikaa taas kukkua koneen äärellä. Ja kuulkaa, taas on paljon puntarissa pohdittavaa tai oikeammin järjestettävää!

Valmistumisen myötä sain viran ja tämän uuden viran myötä olemme poikasen kanssa muuttamassa maalle kesän aikana. Ei ihan pieni asia, vaihtaa työpaikkaa, kotia, paikkakuntaa, lapsen päiväkotia.Virkavapaata on anottu vanhasta työstä ja koti laitettu myyntiin. Muutamme lähemmäs vanhempiani, tukijoukkoja, niitä potentiaalisimpia lapsenvahtijoita lähemmäksi. Kaiken epävarmuuden ja puntaroinnin jälkeen olo on kuin olisi seikkailuun lähdössä! Ainoa asia, mikä tekee surulliseksi, on kasvava välimatka ystävien luokse. Ei mahdoton matka, mutta arki-iltojen kyläilyt muuttuvat viikonloppujen iloksi.

Kesäkuun alku on kulunut kaappeja siivotessa ja ylimääräisen ja tarpeettoman roinan lajittelussa kierrätykseen, kirpparille myytäväksi tai roskiin. Olen uhrannut sievoisen summan läpinäkyviin kannellisiin laatikoihin, joihin olen järjestellyt vaatehuoneen sisältöä. Tänään sain vaatehuoneurakan valmiiksi ja olen pitkin iltaa käynyt ihailemassa järjestyksessä olevia hyllyjä ja laatikoita, joiden kyljessä lukee "kirpparille", "talviurheilu", "kengät" jne. Toivon hartaasti, että muutto sujuu kuin tanssi, kun saa kantaa näpsäköitä laatikoita suoraan muuttoautoon.

Paljon on puntarissa niitä kilojakin, mutta ei niistä enempää tällä kertaa!

Aurinkoista juhannusviikkoa kaikille!


1 kommentti:

  1. Onnittelut virasta ja ihanaa kun pääsette muuttamaan lähelle sukulaisia. Ja maalle! Mä niiiiin haluaisin muuttaa maalle.

    VastaaPoista