lauantai 14. tammikuuta 2012

Opintovapaata ja vieroitusta

Täällä ollaan taas!

Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin opintojen parissa. Tekemistä riittää niin hurjasti, että jos sitä koko määrää kirjoittamattomia sivuja ja lukemattomia kirjoja ajattelee kerralla, alkaa ahdistaa ja tekisi mieli vain kömpiä peiton alle piiloon. No, yksi asia kerrallaan tai muutamaa ristiin rastiin. Onneksi opiskelu on tavattoman antoisaa. Ja mikä vapaus olla opintovapaalla!

Olen myös aloittanut vieroituksen. Pepsi(max) koukku alkoi olla hallitsemattomissa mittasuhteissa. Pisaraakaan en aio ottaa, ainakaan kotona! Jos en saanut riittävää päiväannosta piristäävää juomaa, alkoi infernaalinen päänsärky. Nyt on meneillään vieroituspäivä kolme. Tänään en ole pisaraakaan ottanut, kahtena ensimmäisenä päivänä vain lasillisen lounaalla, noin niin kuin pehmeäksi laskuksi.

Laihdutusryhmässäkin piipahdin kuukauden tauon jälkeen. Kehonkoostunutmittaus on ensi viikolla. Harmittaa, kun kuukausi sitten en päässyt tuohon mittaukseen ja sen jälkeen tuli repsahdus. Jos nyt ollaan myönteisiä, vanhastaan olisin repsahduksen myötä lihonnut kaiken takaisin ja vielä yhden kilon päälle. Nyt on kuitenkin miinusta vielä kaksi kiloa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Hiljaa hyvä tulee.

Vielä pitäisi uskaltautua tapaamaan tuohon laihdutuspakettiin kuuluva personaltrainer. Kynnys mennä salille tai jonnekin ohjatulle tunnille on melkoinen. Se kynnys pitäisi nyt vain voittaa, sillä liikunta olisi enemmän kuin suotavaa tässä projektissa ja erityisesti jaksamisen kannalta.

Tänään olimme pojun kanssa reippaita ja olimme kävelyllä. Hyvin ravittuina ja levänneinä jaksamme molemmat talsia muutaman kilometrin hyvillä mielin ;)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti vieroitus käy helposti. Mäkin olin jonkinverran koukussa pepsimaxiin joskus, nykyään olen sitten "koukussa" sodastreamilla tehtyyn, ihan perus kuplaveteen, siis ilman makuja). Onneksi se on paljon terveellisempää, ja halvempaa :0)

    VastaaPoista