torstai 25. lokakuuta 2012

OmpeluksiaPaikallisesta kangaskaupasta löytyi kivoja kankaita, sain yllättäen päivän vain itselleni ja kaivoin saumurin ja ompelukoneen kaapin perältä. Päivän ja illan aikana syntyi pojalleni kolme paitaa: pallopaidasta ei ole kuvaa, mutta siileistä ja pöllöistä ehdin napata kuvat. Kuin sian säkissä lehti-ilmoituksen perusteella ostamani 50 euron Elna-saumuri surrutti mainiosti kotiompelijan tarpeisiin. Ja ihan parasta oli itsekkäästi oma aika ja rauha puuhailla. Lempimusiikkia, ompelua ja haaveilua ilman ainoatakaan keskeytystä!


Siilillä on piikit...
Pöllö, istui puussa...

Paidat näyttävät vähän köpöiltä köpöäkin köpömmällä kamerallani noin kuvattuna. Yritin saada paitojen haltijasta kuvat uudet paidat yllään, mutta vanhan pokkarini ominaisuudet eivät riitä liikkuvan kuvan ottamiseen... Sen sijaan nukkuvasta lapsesta kuvan ottaminen onnistuu paremmin. Poikani nukkuu kolmatta yötä pesässään, joka syntyi pojan huoneen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Kopperon siivoaminen on inspiroinut pojan leikit (ja näemmä unet myös) syysloman kunniaksi aivan uusiin sfääreihin :)

Untenmailla

1 kommentti:

  1. Ihania paitoja!! Voi kun itsekin osaisin ommella!!

    Ja ihana on tuo pesä! Varmasti ihanan turvallinen pieni pesä missä nukkua <3 Siellä on varmasti todella kivat leikitkin!

    VastaaPoista